Mindfulness ohjaaja CFM® Sirpa Salmenoja

sirpa

  • Tutustuin MBSR menetelmään syksyllä 2006, kun Jon Kabat-Zinn vieraili Suomessa.
  • Lähdin mukaan Leena Pennasen (MBSR kouluttaja) ohjaamille kursseille ja 2010 valmistuin Mindfulness ohjaajaksi CFM® Leena Pennasen kurssilta.
  • Olen myös Kehohallinnan ammattilainen; Method Putkisto ja MP Pilates ohjaaja-kouluttaja sekä FAF Personal Trainer
”Mindfulness on tuonut paljon vapautta, iloa ja lempeyttä elämääni. Siksi haluan tarjota muillekin tilan, jossa harjoittaa. Kutsun Sinua mukaan.”

Sirpa pitää Center for Mindfulnessissa mm. Mindfulness 8 viikon MBSR –kursseja ja on Leena Pennasen apuna mm. peruskoulutusten koulutuspäivissä.

 

Mindfulness kursseja yrityksille ja ryhmille

Sirpa on pitänyt yrityksille ja ryhmille muutaman tunnin tai päivän mittaisia tutustumiskursseja mm. työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

 

Erään opettajan kommentti  tilaisuudesta

”Hektisen työpäivän jälkeen sai mahdollisuuden rauhoittua, työntää sivuun arjen asioissa poukkoilevat ajatukset, keskittyä hetkeen ja jatkaa sitten taas voimaantuneena arkipäivän puuhiin”

 

Palautetta Mindfulness 8:n viikon MBSR kurssista

”Mindfulness on avannut minulle oven sisimpääni ja antanut minulle konkreettisia keinoja kohdata itseni rehellisesti. On ollut avartavaa ja mielenkiintoista, joskus tuskallistakin, huomata, mitä ajatuksia pyörittelen päässäni. Mindfulness on lisännyt kehotietoisuuttani ja opettanut tunnistamaan eri tunteiden fyysiset vaikutukset kehossani.”

 

”Mindfullness on aivan loistojuttu! Se on taas niitä asioita, joita soisi niin sydämestään kaikkien kokevan!
Minulla mindfulness kuuluu jo jokapäiväiseen elämään, ilman sitä olisin ”ympäristösaaste”.  Se rauhoittaa, selkeyttää ajatuksia, elämää. Se rentouttaa, se auttaa hyväksymään. Ja uskomatonta, se ei vie aikaa. On upeaa, että siitä tulee tapa kuten hampaiden pesusta, sitä ilman ei voi eikä enää halua elää!”

 

”Muodolliset meditaatioharjoitukset ovat auttaneet minua luomaan tilaa itseni ja oman pään sisäisten myrkkyjen väliin, antaen mahdollisuuden tehdä tietoisia valintoja. Mikä vapaus!”

 

”Suurin anti on, että olen huomattavan paljon tyytyväisempi jokapäiväiseen elämääni kuin aiemmin. Luotan enemmän tulevaan ja murehdin vähemmän menneitä. Harjoittaminen on muuttanut minua ihmisenä ja tiedän, että sitä se tulee tekemään vielä jatkossakin.”