Meditointi on yksinkertaista, mutta ei välttämättä helppoa. Usein keskittymiseen vaikuttaa rauhallinen paikka. Levollisessa ympäristössä meditaatio syvenee ja kokemuksesta tulee intensiivisempi.

 

Sinun hyvinvointiasi palvelevat kaksi Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n tilaa Helsingissä.

Läsnäolon Tila Haagassa:

 

Rauhaa, tilaa ja lämmintä tasapainoisuutta henkivä Läsnäolon Tila sijaitsee Etelä-Haagassa Helsingissä. Tila on erityisen sopiva henkisen hyvinvoinnin harjoittamiseen, sillä sen suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu ympäristön vaikutus hyvinvointiin. Olemme saaneet kiitosta tilojen soveltuvuudesta mm. meditointiin, terapiaan sekä erilaisiin koulutuksiin.

 

Tila on otollinen myös sijaintinsa puolesta. Helsingistä junalla matka kestää vain n. 10 minuuttia ja Huopalahden asemalta on vain parin minuutin kävelymatka Läsnäolon Tilaan. Myös parkkipaikkoja löytyy aivan rakennuksen vierestä.


Osoite:
Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy, Läsnäolon Tila, Artturi Kanniston tie 10, 00320 Helsinki.

 

Mindfulness-pioneerin Leena Pennasen Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n Läsnäolon Tilan avajaisia vietettiin v. 2006. Tilan avasi itse mindfulness-menetelmän (Mindfulness-Based Stress Reduction) kehittäjä, lääketieteen tri Jon-Kabat-Zinn.

 

 Reittiohje Läsnäolon Tilaan

        
Center for Mindfulnessin Läsnäolon Lähde Lapinlahdessa:

 

Historiallisesti merkittävä ja ihanteellisen sijainnin omaava entinen Lapinlahden Sairaala tukee mielen hyvinvointia.

 

Vasemman puoleista siivekettä hallinnoiva Lapinlahden Lähde tukee mielen hyvinvointia erilaisin mielenkiintoisin kulttuuri- ja hyvinvoinnin tapahtumin ja palveluin. Lähteen oma kahvila klo 12-18  kasvislounaineen lisää paikassa viihtymistä.

 

Kaunis, puistomainen ympäristö meren rannalla ja uusi, mindfulnessin harjoittamiseen remontoitu salimme Carl Ludvig Engelin suunnittelemassa rakennuksessa tukevat voimaantumistasi ja latautumistasi.

 

Läsnäolon Lähde on kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta ja Ruoholahdesta. Kartta Lapinlahden Lähde

 

Center for Mindfulnessin oma meditaatiosali Läsnäolon Lähde sijaitsee rakennuksen vasemmassa siivessä. Kulku on kahvilan kautta vasemmalle kohti auditoriota, jonka vierestä portaat ylös 2. kerrokseen valoisaan Läsnäolon saliimme.

 

Osoite: Center for Mindfulness, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8 / Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki

 

 

lapinlahdensairaala        Läsnäolon Lähde
Vuokraa tilojamme

 

Etsitkö tiloja omille koulutuksillesi?

Kysy viihtyisten tilojemme vapaita aikoja. Käytettävänäsi on molemmissa tiloissa tuolit, meditaatioistuimet, villamatot, tyynyt ja viltit 20 hengelle. Kuppeja ja vedenkeittimiä löytyy molemmista. Haagassa on lisäksi mikro ja pieni jääkaappi. Lapinlahdessa palvelee paikan kahvila joka päivä klo 12-18.

 

Kysy sähköpostilla info@mindfulness.fi  tai soita Leena Pennanen +358 40 7359177, toimisto +49 201 716321.

Mindfulness -kirjoja myynnissä

Basam Booksin mindfulness-kirjoja on mynnissä Haagan tilassa ja myöhemmin myös Lähteellä Lapinlahdessa.

Kirjat ovat CFM:n myynnssä n. 20 % ovh hintaa edullisemmat, joten ota käteistä mukaasi tullessasi paikalle. Saatat löytää sen juuri sinua kutsuvan kirjan. Huomaathan, että voit maksaa vain käteisellä.