Meditointi on yksinkertaista, mutta ei välttämättä helppoa. Usein keskittymistä auttaa rauhallinen paikka. Levollisessa ympäristössä meditaatio syvenee ja kokemuksesta tulee rennompi.

Sinun hyvinvointiasi palvelee kaksi Center for Mindfulnessin tilaa.

Läsnäolon Tila Haagassa

Rauhaa, tilaa ja lämmintä tasapainoisuutta henkivä Läsnäolon Tila sijaitsee Etelä-Haagassa Helsingissä. Tila on erityisen sopiva henkisen hyvinvoinnin harjoittamiseen, sillä sen suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu ympäristön vaikutus hyvinvointiin. Olemme saaneet kiitosta tilojen soveltuvuudesta mm. meditointiin, terapiaan sekä erilaisiin koulutuksiin.

Tila on otollinen myös sijaintinsa puolesta. Helsingistä junalla matka kestää vain n. 10 minuuttia ja Huopalahden asemalta on vain minuutin kävelymatka Läsnäolon Tilaan. Myös parkkipaikkoja löytyy aivan rakennuksen vierestä.

Osoite: Center for Mindfulness, Läsnäolon Tila, Artturi Kanniston tie 10, 00320 Helsinki

Mindfulness-pioneerin Leena Pennasen Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n Läsnäolon Tilan avajaisia vietettiin v. 2006. Tilan avasi itse mindfulness-menetelmän (Mindfulness-Based Stress Reduction) kehittäjä, lääketieteen tri Jon-Kabat-Zinn.

 Reittiohje Läsnäolon Tilaan

Leena Pennanen, Jon Kabat-Zinn

Center for Mindfulnessin Läsnäolon Lähde Lapinlahdessa

Historiallisesti merkittävä ja ihanteellisen sijainnin omaava entinen Lapinlahden Sairaala tukee mielen hyvinvointia.

Vasemman puoleista siivekettä hallinnoiva Lapinlahden Lähde tukee mielen hyvinvointia erilaisin mielenkiintoisin kulttuuri- ja hyvinvoinnin tapahtumin ja palveluin. Lähteen oma kahvila klo 12-18  kasvislounaineen lisää paikassa viihtymistä.

Kaunis, puistomainen ympäristö meren rannalla ja uusi, mindfulnessin harjoittamiseen remontoitu salimme Carl Ludvig Engelin suunnittelemassa rakennuksessa tukevat voimaantumistasi ja latautumistasi.

Läsnäolon Lähde on kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta ja Ruoholahdesta. Kartta Lapinlahden Lähde

Center for Mindfulnessin oma meditaatiosali Läsnäolon Lähde sijaitsee rakennuksen vasemmassa siivessä. Kulku on kahvilan kautta vasemmalle kohti auditoriota, jonka vierestä portaat ylös 2. kerrokseen valoisaan Läsnäolon saliimme.

Osoite: Center for Mindfulness, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8 / Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki

Tilaa myös Sinulle?

Etsitkö tiloja omille koulutuksillesi?

Kysy viihtyisten tilojemme vapaita aikoja. Käytettävänäsi on molemmissa tiloissa tuolit, meditaatioistuimet, villamatot, tyynyt ja viltit 20 hengelle. Kuppeja ja vedenkeittimiä löytyy molemmista. Haagassa on lisäksi mikro ja pieni jääkaappi. Lapinlahdessa palvelee paikan kahvila joka päivä klo 12-18.

Kysy sähköpostilla info@mindfulness.fi

 Tai soita +358 40 7359177,  +49 201 716321.

 

lapinlahdensairaalaLäsnäolon Lähde

Mindfulness -kirjoja myynnissä

Basam Booksin mindfulness-kirjoja on mynnissä Haagan tilassa ja myöhemmin myös Lähteellä Lapinlahdessa.

Kirjat ovat CFM:n myynnssä n. 20 % ovh hintaa edullisemmat, joten ota käteistä mukaasi tullessasi paikalle. Saatat löytää sen juuri sinua kutsuvan kirjan. Huomaathan, että voit maksaa vain käteisellä.