Meditointi on yksinkertaista, mutta ei välttämättä helppoa. Usein keskittymiseen vaikuttaa rauhallinen paikka. Levollisessa ympäristössä meditaatio syvenee ja kokemuksesta tulee intensiivisempi.

Sinun hyvinvointiasi palvelee Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n Läsnäolon Tila Haagassa Helsingissä:

Rauhaa, tilaa ja lämmintä tasapainoisuutta henkivä Läsnäolon Tila sijaitsee Etelä-Haagassa Helsingissä. Tila on erityisen sopiva henkisen hyvinvoinnin harjoittamiseen, sillä sen suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu ympäristön vaikutus hyvinvointiin. Olemme saaneet kiitosta tilojen soveltuvuudesta mm. meditointiin, terapiaan sekä erilaisiin koulutuksiin.

Tila on otollinen myös sijaintinsa puolesta. Helsingistä junalla matka kestää vain n. 10 minuuttia ja Huopalahden asemalta on vain parin minuutin kävelymatka Läsnäolon Tilaan. Myös parkkipaikkoja löytyy aivan rakennuksen vierestä.

Osoite: Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy, Läsnäolon Tila, Artturi Kanniston tie 10, 00320 Helsinki.

Mindfulness-pioneerin Leena Pennasen Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n Läsnäolon Tilan avajaisia vietettiin v. 2006. Tilan avasi itse mindfulness-menetelmän (Mindfulness-Based Stress Reduction) kehittäjä, lääketieteen tri Jon-Kabat-Zinn.

 Reittiohje Läsnäolon Tilaan

        
Vuokraa tilaamme

Etsitkö tiloja omille koulutuksillesi?

Kysy viihtyisän tilamme vapaita aikoja. Käytettävänäsi on tuolit, meditaatioistuimet, villamatot, tyynyt ja viltit 20 hengelle. Kuppeja, vedenkeittimiä, mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi löytyvät myös.

Kysy sähköpostilla info@mindfulness.fi  tai soita Leena Pennanen +358 40 7359177, toimisto +49 201 716321.

Mindfulness -kirjoja myynnissä

Basam Booksin mindfulness-kirjoja on mynnissä Läsnäolon Tilassamme.

Kirjat ovat CFM:n myynnssä n. 20 % ovh hintaa edullisemmat, joten ota käteistä mukaasi tullessasi paikalle. Saatat löytää sen juuri sinua kutsuvan kirjan. Huomaathan, että voit maksaa vain käteisellä.