Läsnäolon tila

Rauhaa, tilaa ja lämmintä tasapainoisuutta henkivä Läsnäolon Tila sijaitsee Etelä-Haagassa Helsingissä. Esteettömän tilamme suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu ympäristön vaikutus hyvinvointiin. Olemme saaneet kiitosta tilojen soveltuvuudesta mm. meditointiin, terapiaan sekä erilaisiin koulutuksiin.

Tila on otollinen myös sijaintinsa puolesta. Helsingistä junalla matka kestää vain n. 10 minuuttia ja Huopalahden asemalta on vain parin minuutin kävelymatka Läsnäolon Tilaan. Myös parkkipaikkoja löytyy aivan rakennuksen vierestä.

Osoite: Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy, Läsnäolon Tila, Artturi Kanniston tie 10, 00320 Helsinki.

Reittiohje Läsnäolon Tilaan

Vuokraa tilaamme

Etsitkö tiloja omille kursseillesi, joogatunnillesi, hoidoillesi tai meditaatioryhmällesi?

Kysy viihtyisän tilamme vapaita aikoja! Käytettävänäsi on klaffituolit, meditaatioistuimet, villamatot, tyynyt ja viltit 20 hengelle. Kuppeja, vedenkeittimiä, mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi löytyvät myös. Lisäkysymykset ja varaukset: info@mindfulness.fi, Leena Pennanen +358 40 735 9177 tai toimisto +49 201 716 321.

 

Mindfulness -kirjoja myynnissä

Basam Booksin mindfulness-kirjoja on mynnissä Läsnäolon Tilassamme- Kirjat ovat CFM:n myynnssä n. 20% ovh-hintoja edullisempia. Varaa mukaasi käteistä – otamme vastaan vain käteismaksuja. Saatat löytää meiltä juuri sen sinua kutsuvan kirjan!

 

Mindfulness-pioneerin Leena Pennasen Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n Läsnäolon Tilan avajaisia vietettiin v. 2006. Tilan avasi itse mindfulness-menetelmän (Mindfulness-Based Stress Reduction) kehittäjä, lääketieteen tri Jon-Kabat-Zinn.