Mindfulness viikonloppukurssi on kokemuksellinen johdanto Sinulle hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittamiseen. Tavoitteenasi voi olla mm. stressinhallinta, rentoutumiskyvyn lisääminen, keskittymiskyvyn parantaminen. Kurssi toimii erinomaisena tutustumisena mindfulnessin harjoittamiseen sekä Mindfulness MBSR-menetelmään.

Tämän jälkeen voit aloittaa meditoimaan itsenäisesti ja pääset kokemaan harjoittamisen hyödyt arjessasi. Harjoitukset katkaisevat stressikierrettä tuomalla kehoon ja mieleen levollisuutta ja selkeyttä. HUOMAA: Kattavan kurssin lisäksi tarjoamme Sinulle harjoittamisesi vahvistukseksi neljän viikon henkilökohtaisen tuen sähköpostitse. Leena Pennanen ohjaa Mindfulness-viikonloppukurssin CFM, ellei toisin mainita.

Mindfulness MBSR meditaation harjoittaminen auttaa:

  • stressi helpottuu
  • keskittymis- ja priorisointikyky kehittyvät
  • tasapainoilet taitavammin arjen ajatusten, tunteiden ja kehollisten tuntemusten aallokossa
  • nukut paremmin
  • ihmissuhteesi kohenevat – etenkin suhde itseesi vahvistuu
  • löydät taas ilon elämääsi

Mindfulness viikonloppukurssi CFM

Mindfulness viikonloppukurssi

on harjoituspainotteinen ja tutustut MBSR-ohjelmaan (Mindfulness-Based Stress Reduction). Opit ymmärtämään mitä tarkoittaa mielen tyhjentäminen, mitä tehdä kun ajatukset laukkaa koko ajan ja mieli ei rauhoitu. Voit luottaa meidän yli 15 vuoden kokemukseen turvallisin mielin. Ohjauksessamme löydät aidosti eheyttävän hyväksyvän tietoisen läsnäolon.

Osallistujat toteavat usein, että kurssi on mindfulness miniloma. Kurssin jälkeen olet tervetullut jatkamaan harjoittamistasi mindfulness tuki-iltoihimme.


Center for Mindfulness Umassin tutkimusjohtaja ja professori Judson Brewer kertoo miten mieli toimii ja irtipäästämisen harjoittamisesta. Tätä opettaa myös Mindfulness-viikonloppukurssi.

Mindfulness-viikonloppukurssin CFM hinnat:

Yksityishenkilöille kurssihinta on 268,00 € sis. alv 24%. Yritys,- yhteisö,- toiminimi,- tai ammatinharjoittajan kurssihinta on 335,00 € + alv 24%.

Kurssihinta sisältää: mindfulness- sekä jooga-äänitteet ja harjoitusmonisteet sekä tauoilla tarjoiltavan kahvin / teen ja kahvileivän. Huomaa, että majoitus ja ruokailu eivät sisälly hintaan.Viikonloppukurssin varausmaksu 50,00 € maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Löydät haluamasi kurssin päivämäärät sivun oikealta puolelta klikkaamalla ilmoittautumispainiketta.

Ohjaaja: Mindfulness pioneeri ja CFM:n pääkouluttaja Leena Pennanen

Paikka (paitsi 17.-18.06. kurssi): Läsnäolon Tila, Etelä-Haaga, Artturi Kannistontie 10, 00320 Helsinki. Juna-asema: Huopalahti, jonne pääset junilla P, E, A, L, U, X ja Y vain 10 minuutissa Helsingin Rautatieasemalta.

Mindfulness-viikonloppukurssien CFM päivämäärät:

Syksy 2017:

12.-13.08.2017
16.-17.09.2017
18.-19.11.2017
09.-10.12.2017

Kellonajat:
La klo 10.00-17.00
Su klo 10.00-16.00

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot